14:15 20 Октябрь, 2017

Бывшая бельчанка, удочерённая семьёй из США в 1996 году, ищет своих биологических родителей

Ирина Морарь, уроженка Молдовы, удочерённая в 1996 году американской семьёй из штата Юта, ищет своих биологических родителей: отца Олега Ивановича Морарь и мать Анну Валентиновну Морарь в городе Бельцы.

Ирина была удочерена американской семьёй в 6 лет. Бывшая бельчанка, а ныне жительница США хочет узнать у своих родителей: есть ли у неё братья и сёстры, какой настоящий день рожденья и т.д.

Приводим полностью её текст на государственном языке:

„Dragă Mamă şi Tată, sunt eu Irina. Vă caut, şi a trecut foarte mult timp de atunci!! Mi s-a spus că am fost lăsată la a doua mea zi de naştere. Simt că nu a fost aşa şi simt că am fost luată de lângă voi, dar nu ştiu cum. Am fost pusă într-un orfelinat numit Casă de Copii, din câte mi s-a spus. Am un certificat de naştere din care rezultă că numele de familie este MORARI şi eu am fost adoptată la vârsta de 5 ani, aproape 6 ani, când am fost adusă în S.U.A.

În fiecare an, de ziua mea, dintotdeauna m-am întrebat dacă voi vă gândiţi la mine aşa cum o fac eu. Nu mai este mult până la ziua mea de naştere, zi în care nu ştiu încă cine sunteţi, cum arătaţi, ce faceţi, dacă am fraţi şi surori…

Îmi doresc mult să vă găsesc şi sper să avem o fericită reuniune şi să reuşim să ne cunoaştem unii pe alţii. Ar fi un vis care devine realitate!

Dacă vă găsiţi în această descriere sau sunt persoane pe care le cunoaşteţi, vă rog să ne contactaţi. Mi-aş dori să vă găsesc înainte de luna Mai. O să călătoresc în România şi Moldova la vară şi mi-aş dori să vă întâlnesc în timpul călătoriei mele."

По материалам unimedia.info

Другие материалы рубрикиTELLUS Copyright © 1998—2016